Kan ik bij jullie bestellen als ik geen hond heb?

Ja hoor, natuurlijk kan dat. Wij hebben deze webwinkel opgezet omdat we zelf van honden houden. We vonden het een leuk idee om een webshop te maken die zich richt op leuke cadeautjes voor honden en hondenmensen. Dus niet het standaard dierenwinkelassortiment. Maar veel van die cadeautjes zijn ook prima geschikt als cadeautje voor niet hondenmensen.

Tassen en portemonnees

Kijk naar onze tassen, of de portemonnees. Ze hebben wel een hondenthema maar je hoeft geen hond te hebben om ze leuk te vinden. Hetzelfde geldt voor de kettinkjes, sleutelhangers en wenskaarten. Kijk lekker rond in onze winkel en ontdek wat we allemaal hebben. Alles heeft op de één of andere manier met honden te maken maar ook als je geen hond hebt zitten er hele leuke cadeautjes tussen.

Hondenvrienden

Bovendien heb je zelf misschien geen hond(en) maar iemand in je familie of vriendenkring wel. In dat geval kun je bij ons terecht voor een leuk cadeautje voor hun. Dat wordt vast een hit!

Bestellen

Bestellen gaat bij ons net zo makkelijk als bij andere webwinkels. Gewoon betalen met iDeal, overboeking of PayPal. Ook voor onze Belgische klanten hebben we makkelijke betaalmethoden zoals Belfius Direct Net, Bankcontact en KBC/CBC. En voor 15:00 op werkdagen besteld betekent dezelfde dag verzonden. Kijk op onze verzenden en retouren pagina voor meer informatie over ons verzend- en retourbeleid.

Vragen

We willen onze organisatie zo persoonlijk mogelijk houden. Daarom kun je ons altijd om advies vragen. Dus als je een cadeautje wilt kopen voor iemand met een hond en je weet niet zeker of het een geschikt cadeautje is, vraag het ons gerust, we kunnen je zeker helpen een goede keus te maken. Op onze contactpagina vind je al onze contactgegevens. Bellen, appen, mailen, het kan allemaal. Je krijgt hoe dan ook snel van ons antwoord. We helpen je graag.