Verzenden en retouren

Verzendkosten

Je bestelling wordt vanaf €45,00 gratis thuis bezorgd.
Voor bestellingen onder de €45,00 berekenen we slechts €3,95 verzendkosten

Verzenden

We begrijpen dat je je cadeautje zo snel mogelijk in huis wilt hebben. We zijn nu echter nog een kleine onderneming en hebben er voor gekozen om 3x per week te verzenden. De levertijd is 1 tot 3 dagen. Als een product beschikbaar is via nabestelling kan het iets langer duren voordat je de bestelling in huis hebt.
We hopen dat er zoveel cadeautjes besteld gaan worden dat we elke dag kunnen gaan verzenden.

Voor het verzenden werkt Hondencadeautjes.nl samen met diverse verzenders die je cadeautjes zo snel mogelijk bij je thuis bezorgen.
We verzenden 3x per week de bestellingen: Op maandag, woensdag en vrijdag.
Jouw cadeautje gaat mee als je voor 16:00 uur hebt besteld op één van deze dagen.

Dag van bestellen: Eerste bezorgpoging:
Maandag Dinsdag of woensdag
Woensdag Donderdag of vrijdag
Vrijdag Zaterdag of maandag

Op dit moment verzenden we je bestelde cadeautjes alleen binnen Nederland.

Om het milieu te sparen hergebruiken we dozen en verpakkingsmateriaal. Dus als de doos waar je cadeautje in zit van een wat vreemd pluimage is, dan klopt dat: de kans is groot dat die doos bij de lokale supermarkt of bij een van onze leveranciers vandaan komt.

Account

Je hoeft geen account aan te maken op de site om je cadeautjes te bestellen. Een account heeft wel enkele voordelen:

  • Je hoeft maar één keer je adresgegevens in te vullen. Bij een volgende bestelling staan ze al klaar
  • Cadeautjes die je al in je winkelmandje hebt gelegd blijven bewaard als je de site verlaat. Je kunt je bestelling rustig afronden wanneer je terug komt.

Retouren

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met je aankoop, maar het kan gebeuren dat je een aankoop wilt retourneren. Dit is vanzelfsprekend mogelijk.

  • Je hebt rustig de tijd om je bestelde artikel te bekijken want je hebt 30 dagen bedenktijd na ontvangst van je pakket. Binnen die bedenktijd kun je het artikel zonder een reden op te geven terugsturen. Het artikel moet wel onbeschadigd zijn. Eventuele schade duidelijk veroorzaakt door gebruik van het artikel door jou of je hond zal in mindering worden gebracht op het retourbedrag. Bij zeer ernstige beschadiging kunnen we helaas geen geld terug geven. Zie artikel 7 van de algemene voorwaarden.
  • Voertjes, bakmixen en andere bederfelijke waar kunnen niet worden geretourneerd.
  • Als je een artikel retourneert, heb je recht op een ander artikel voor dezelfde prijs of we geven je het aankoopbedrag terug.
  • Je kunt via ons retourportaal een retourlabel downloaden en met dit label het artikel terug sturen. De kosten van de retourzending moet je helaas zelf betalen. Deze kosten zullen hetzelfde zijn als de originele verzendkosten van je bestelling. We zijn nog een kleine webshop, dus voor ons zijn die retourkosten nog niet te dragen. In de toekomst gaan we dit wellicht veranderen.
  • Je hoeft geen reden op te geven voor retourzendingen. Maar als je een klacht hebt over het product horen we het wel graag. Dat geeft ons de mogelijkheid om onze winkel te verbeteren.
  • Wij zorgen ervoor dat een eventuele terugbetaling binnen 14 dagen verwerkt is na ontvangst van de retourzending.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending dus bewaar track & trace codes en bonnetjes met betrekking tot de retourzending.
  • Het retourbedrag is inclusief de verzendkosten die bij de originele bestelling zijn gerekend.

Als je een product wilt retourneren, kun je gebruik maken van ons retourportaal. Hier kun je eenvoudig een retourlabel aanmaken en uitprinten. Je hoeft het pakket dan alleen nog af te geven bij de postbalie. Let op: de kosten van de retourzending moet je zelf betalen. Als je gebruik maakt van het retourportaal, dan zullen de verzendkosten in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag.
Natuurlijk kun je het pakket ook zelf terugsturen zonder gebruik te maken van het retourportaal. Het adres waar je het artikel naar kunt retourneren is dan:

Hondencadeautjes
Eekhoornstraat 6
6823LR
Arnhem