Over ons

Wij zijn Erna en Henk de Kruyff en we houden van honden. Wij wonen met onze 4 honden in Arnhem, in een knus huisje waarvandaan we de hondencadeaus verkopen via hondencadeautjes.nl.

Als hondenliefhebbers zijn we al veel honden tegengekomen en uit ervaring kennen we vele soorten honden en hun eigenschappen.

Henk is van kinds af aan een hondenman en Erna is opgeleid als hondengedragskundige en coach. We zijn sinds 2014 samen en in 2016 getrouwd. De honden waren direct al onze belangrijkste connectie. Het samenbrengen van onze wederzijdse honden was een mooie uitdaging die geweldig heeft uitgepakt. We hebben een prachtige roedel herplaatsers samen.

Fijn dat je er bent

Gezellig en welkom is de uitstraling die we willen hebben en daarom heeft Henk veel aandacht besteed aan het ontwerpen van de shop. We willen graag dat je je welkom voelt en het gevoel hebt dat we naast je staan voor hulp en advies. Eigenlijk hebben we gewoon een superleuk cadeauwinkeltje, maar dan online. In de shop is Erna het eerste aanspreekpunt en zij draagt zorg voor het assortiment aan cadeautjes. Henk zorgt ervoor dat de shop er prachtig uitziet, gebruiksvriendelijk is en probleemloos draait.

Cadeautjes

Omdat we zelf zoveel lol hebben met onze honden en ervaring hebben met veel verschillende honden willen we je graag laten meedelen in onze kennis en ervaring. Bij de cadeautjes voor honden vind je in de beschrijving snel voor wat voor honden het geschikt is.

En de cadeautjes voor hondenmensen geven we zelf ook graag aan andere hondenliefhebbers met een feestje of verjaardag.

 

Alle cadeautjes voor honden voldoen aan origineel, leuk, veilig en duurzaam. Aan de cadeautjes voor hondenliefhebbers voegen we daar nog de factor gezellig aan toe.

 

 

Diversiteit

Je vindt bij ons meestal niet het volledige assortiment van de aanbieders. We kiezen specifiek de hondencadeaus uit die voldoen aan onze eigen eisen. Zelf hebben we een paar extreme kauwers maar natuurlijk is niet iedere hond hetzelfde, dus we brengen zeker ook diversiteit aan.

Wil je van een aanbieder of bepaald merk een cadeautje bestellen dat wij (nog) niet in de shop hebben laat het dan even weten. Dan kijken wij of we het voor je kunnen bestellen.

We zijn een kleine onderneming en leggen geen gigantische voorraad aan. Je vindt regelmatig nieuwe dingen in een kleine oplage in onze shop. Daardoor vernieuwt de shop ook continu en doen we ons best om steeds nieuwe leuke cadeautjes voor je te vinden. Wil je weten of een bepaald cadeautje te bestellen is, laat het dan even aan ons weten via de contactpagina.

Maak jij wat?

Daarnaast zoeken we ook steeds naar hondencadeaus voor hondenliefhebbers. Vooral Erna is steeds op zoek naar de leukste cadeautjes. Wat we graag willen is samenwerken met mensen die zelf cadeautjes maken voor honden of hondenliefhebbers en die voldoen aan onze normen van origineel, leuk, gezellig, veilig en duurzaam. Dus ben je of ken je iemand die zelf artikelen maakt voor honden of hondenliefhebbers dan horen we dat graag.

Leef je droom!

Met Hondencadeautjes.nl komt een deel van onze (toekomst)droom uit! Eigenlijk is die heel simpel: Wonen en zelfstandig werken op 1 plek.

Heel graag zouden we de plek nog willen veranderen in een leuk boerderijtje buitenaf. Ook hebben we het er regelmatig over dat het best lastig is om met 3 herplaatshonden een geschikte en veilige vakantieplek te vinden die aan onze eisen voldoet. Het bieden van een originele, gezellige en veilige vakantieplek zou nog wel eens een nieuw project kunnen worden zodra we ons boerderijtje kunnen realiseren. Het verkopen van hondencadeaus zal echter blijven doorgaan. We vinden het immers veel te leuk! Dus… Daar doen we het voor!

Vraag het ons

Wil je meer weten, iets met ons delen of een vraag stellen laat het dan weten via info@hondencadeautjes.nl of het contactformulier.

Hartelijke groeten en graag tot ziens op hondencadeautjes.nl