Geplaatst op Geef een reactie

Opheffingsuitverkoop? Ja, je leest het goed.

Ja, je leest het goed. Hondencadeautjes.nl gaat stoppen. We houden opheffingsuitverkoop.

Waarom

Waarom gaan we stoppen met hondencadeautjes.nl? Het is niet omdat we er niet meer in geloven. Het is ook niet omdat we er geen zin meer in hebben. En het is ook niet omdat we failliet zijn. De reden is eigenlijk heel eenvoudig: tijd.

Tijd

Het kost heel veel tijd en energie om een webshop tot een succes te maken. Zeker met de doelstellingen die wij ons stelden: Goede producten verkopen waar we zelf achter durven staan. Het zoeken naar producten kost tijd, de administratie kost (veel) tijd, het voldoen aan alle (continu veranderende) regels voor een webshop kost tijd en de marketing kost tijd.

Entropie

Erna en ik hebben er veel tijd en energie ingestoken, maar meer en meer bleek dat we door onze andere werkzaamheden, hondencadeautjes niet meer de tijd konden geven die het verdiende. En dan zie je een webshop langzaam inzakken. Het is nou eenmaal zo dat iets waar je geen tijd meer in kunt steken, langzaam vervalt. De wet van toenemende entropie geldt ook voor webshops.

Keuzes

We vinden het heel jammer, maar soms moet een mens moeilijke keuzes maken in het leven. Die keuze hebben we nu gemaakt. Maar het is niet ondenkbaar dat we ooit weer een webshop beginnen. We hebben veel geleerd in de afgelopen jaren en een vernieuwde hondencadeautjes.nl in de toekomst is zeker niet ondenkbaar.

Bedankt!

We bedanken al onze klanten en we zijn ontzettend blij op de positieve reacties die we via Webwinkelkeur hebben mogen ontvangen. Dat heeft ons de afgelopen jaren ontzettend goed gedaan. Rest mij nog te zeggen dat we vanaf nu de opheffingsuitverkoop starten, dus sla je slag!

Warme groet en wellicht tot ziens in de toekomst,

Erna en Henk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *