Kun je mij helpen om een cadeautje uit te zoeken?

Het is vaak lastig om voor iemand een cadeautje uit te zoeken. Stel je wilt graag een cadeautje kopen voor iemand met een hond maar je hebt zelf niks met honden. Wat koop je dan? Dan is een beetje advies wel handig.

Webwinkels zijn handig. Je kunt lekker winkelen vanuit je luie stoel en je aankoop wordt bij je aan de deur afgeleverd. Vaak de volgende dag al. Een nadeel kan echter zijn dat je geen persoonlijk advies krijgt. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Bij ons krijg je dat persoonlijk advies namelijk wel. Dus het antwoord op de vraag “Kun je mij helpen om een cadeautje uit te zoeken?” is een volmondig “ja!”

Via de contactpagina kun je op allerlei manieren contact met ons opnemen (contactformulier, bellen, WhatsApp, mail). Je krijgt dan snel van één van ons antwoord. We gaan dan na voor wie het cadeautje is bedoeld, om wat voor een hond het gaat, om welke situatie het gaat. Het zijn allemaal dingen die mee kunnen spelen. Wij gaan dan samen een leuk cadeau voor je uitzoeken.

We sturen het cadeau naar jou of direct naar degene aan wie je het wilt geven. Als je op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, versturen we jouw bestelling dezelfde dag nog.

We helpen je graag om een leuk cadeautje uit te zoeken voor iemand anders. Natuurlijk kunnen we je ook helpen een cadeautje voor jezelf of je hond uit te zoeken. We hebben een lange ervaring met honden en hondenspeelgoed. We kennen veel verschillende hondenrassen en kunnen je van gedegen advies voorzien om een goed speeltje, of een leuke puzzel voor je hond uit te zoeken.

Mocht je iets zoeken wat wij niet (meer) op voorraad hebben laat het ons dan weten. Vaak kunnen we het snel leveren of een andere oplossing zoeken.

Kom gezellig binnen in onze shop, we helpen je graag verder!

Knop naar de shop